Birthe's Madside

 

Ingers ovnstegte karrykartofler
4 personer
  • 750 g skrællede, skivede kartofler

  • 2 mediu løg

  • 20 g smør

  • 2 tsk karry

  • 3 dl mælk (ca.)

  • 1 dl piskefløde

  • salt

  • 20 g smør

  • evt. persille til drys

Tør kartoffelskiverne i et viskestykke, og fordel dem i et ovnfast fad med løg i fine skiver eller tern.

Smelt smørret i en gryde. Når det er gyldent, tilsættes karry, og det svitset godt igennem. Herefter tilsættes mælk, fløde og lidt salt, og der koges op under omrøring. Hæld blandingen over kartoflerne i fadet, og slut af med små smørklatter.

Karrykartoflerne bages i en 200° varm ovn i 40-50 minutter, eller indtil overfladen er gylden.

 

 

Birthe's Madside