Birthe's Madside

 

Lida kartofler
2 personer

Brug af krydderier bør varieres afhængig af hvad kartoflerne skal spises med.

  • 800 g kartofler

  • 2 mellemstore løg

  • 3 spsk olivenolie

  • 1 tsk oregano

  • 1 tsk basilikum

  • 1 tsk dild

  • 1 tsk timian

  • 2 tsk paprika

  • 1 tsk cayenne peber

  • 1 tsk friskkværnet sort peber

  • salt

Kartoflerne skrælles og skæres i tynde både. Hvis du bruger nye kartofler, skal de, naturligvis, bare skrubbes. Løg skæres i både og blandes med kartoflerne i en stor skål. Olie og krydderier tilsættes og det hele blandes godt sammen i skålen. Dette hældes ud i et ovnfast fad og bages ved 225 grader i ca. 45 min. Det bedste resultat opnås, hvis kartofler og løg ligger i et lag, så får de nemlig en lækker skorpe.

Serveres som tilbehør til al slags kød eller som selvstændig vegetarret med salat.

Kilde: Lidia Bozhevolnaya

 

 

Birthe's Madside