Birthe's Madside

 

Ovnret med kartofler og ost

  • ¾ kg kartofler

  • 1 tsk salt

  • 2 porrer

  • ¼ tsk peber

  • 2-3 gulerødder

  • 75 g ost

  • ½ selleri

  • 4 tomater

  • 2-3 spsk olie

  • 1 tsk oregano

  • 200 g hytteost

  • ½ tsk timian

Rens grønsagerne. Skær porrerne i skiver og svits dem i olie på panden. Riv kartofler, gulerødder og selleri groft. Bland porrene i og hæld det hele i et ovnfast fad. Drys med salt og peber og fordel hytteosten over. Skær tomater i skiver og læg dem på. Derover lægges osteskiver, som drysses med oregano og timian. Sæt fadet i ovnen på risten ved 200 grader i ca 40 min.

Serveres med grøn salat.

Kilde: Jan Dahl

 

 

Birthe's Madside