Birthe's Madside

 

Englekage
  • 30 g hvedemel
  • 30 g majsmel
  • 150 g sukker
  • 5 store æggehvider
  • 1 tsk vanillesukker
  • Flormelis

Sigt hvede- og majsmel samt ½ dl sukker sammen 2 - 3 gange. Pisk æggehviderne stive og tilsæt resten af sukkeret, 1 spsk ad gangen. Pisk godt hver gang, til æggehvidemassen er tyk og glinsende. Fold det sigtede mel samt vanillesukker i. Hæld dejen i en gugelhupfform, der er smurt og drysset med rasp. Glat overfladen. Bag kagen i en varm ovn ved 180 grader i 35 - 40 min.Prøv med en kødpind, om den er gennembagt. Lad kagen blive i formen, men vend den ud på en bagerist. Drys den med flormelis lige inden serveringen.

Råd: Denne kage er tør, men luftig; deraf navnet. Syltede kirsebær passer fint til.

Kilde: Birthes Madside – Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside