Birthe's Madside

 

Farserede champignon
  • 24 store champignon
  • 125 g smør
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g rasp
  • 50 g reven parmesan ost
  • 2 spsk hakket persille
  • salt
  • peber

Bræk stilkene af svampene og hak dem fint. Smelt smørret i en kasserolle, hæld halvdelen i en kop. Kom de hakkede champignon i og lad dem svitse. Pres hvidløgsfeddet over. Rør raspen, den revne ost og persillen i. Smag det til med salt og peber. Tag kasserollen fra varmen. Smør et ovnfast fad. Stil champignonhovederne med den buede side nedad i fadet. Fordel fyldet i dem og hæld resten af smørret over. Stil fadet i en varm ovn ved 180 grader i 10 minutter. Servers varme med flute.

Råd: Det kan være vanskeligt af skaffe store, flade champignon. Skrab lidt af indmaden af almindelige, store champignon og brug det til fyld.

Kilde: Mine 100 bedste opskrifter fra jul til påske af Mona Giersing. Lademanns lommekogebøger

 

 

Birthe's Madside