Birthe's Madside

 

Fisk bagt i æblecider
Karnevalsmiddag 8 personer
  • 2 løg
  • 250 g champignon
  • 8 skiver torsk/helleflynder
  • 2 æg
  • rasp
  • ½ citron
  • salt
  • peber
  • 1½ dl æblecider/hvidvin
  • 50 g smør
  • persille

Pil løgene og hak dem fint. Rens de friske champignon og hak dem groft. Læg det i bunden af et stort, ovnfast fad. Pisk æggene. Dyp fiskestykkerne i æg og vend dem i rasp. Læg dem i fadet og dryp med citronsaft. Drys med salt og peber. Hæld cider ved og fordel smørklatter over. Sæt fadet i en varm ovn ved 160 grader i 40 min. til fisken er gennembagt. Drys med hakket persille.

Kilde: Mine 100 bedste opskrifter fra jul til påske af Mona Giersing - Lademanns lommekogebøger

 

 

Birthe's Madside