Birthe's Madside

 

Hønsesalat
  • 500 g kogt hønse eller kyllingbryst uden skind
  • 2 stænger blegselleri
  • 1 lille grøn peberfrugt
  • 200 g champignoner
  • 50 g valnødder
  • 200 g mayonnaise
  • 1 dl yoghurt naturel eller creme fraiche 18%
  • 1 tsk fransk sennep
  • salt
  • hvid peber
  • lidt citronsaft

Tilberedningstid: Ca 30 min

Skør kødet i regelmæssige stykker. Blegselleri skylles og snittes fint, peberfrugten befries for ribber og kerner og skæres i små strimler, champignonerne renses og skæres i meget tynde skiver, og valnøddekernerne hakkes groft.

Bland mayonnaisen med yoghurt eller creme fraiche og smag til med sennep, salt, peber og citronsaft.

Vend fyldet i mayonnaisen og stil salaten køligt, til den serveres.

Kilde: Dansk julemad af Vivi Berendt

 

 

Birthe's Madside