Birthe's Madside

 

Indbagt påskeskinke
Til buffet, 10 personer
  • 1 lille, kogt skinke
  • 1 flødeost med hvidløg
  • 1 spsk sennep
  • 3 spsk finthakkede krydderurter, f. eks. karse, esdragon og persille
  • 1½-2 plader optøet, udrullet butterdejsplader
  • 1 æg

Skær 3 dybe lommer i skinken. Rør hvidløgsosten med sennep og krydderurter og fyld det i lommerne. Fordel resten af ostefyldet over skinken og fold de udrullede butterdejsplader omkring med sammenføjningerne nedad. Skær evt. resterende dej i strimler, der klæbes fast ovenpå skinken med sammenpisket æg. Sæt skinken i en 175 grader varm ovn, til dejen er smuk gylden og gennembagt, ca. 30 minutter. Ved serveringen skæres skinken i tynde skiver. Flødestuvede champignoner og grøn salat gives til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside