Birthe's Madside

 

Karryæg i spinat
  • 8-12 små, hårdkogte æg
  • 1 pakke hel, smørdampet spinat
  • 2 spsk smør
  • 3 spsk mel
  • ca. 4 dl mælk
  • 2 tsk karry
  • 1 pakke bacon sprødstegt og brækket i små stykker

Læg de nykogte, pillede æg i en krans, formet af afdryppet, dampet spinat. Svits karryen i varmt smør i nogle minutter. Drys melet i under omrøring og tilsæt mælken ad flere gange under piskning. Lad jævningen koge op mellem hver gang og kog den igennem i 3 minutter til slut. Smag til med salt og peber. Hæld karrysaucen over spinat og æg og pynt med smuldrede baconstykker. Retten kan også anvendes som enkeltret eller forret.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside