Birthe's Madside

 

Marcipanbrød

En hurtig julegave, som vil vække begejstring hos en, der sætter pris på søde og gode sager. Marcipanbrødet vil også være en god id‚ som mandelgave.

  • 250 g marcipan
  • evt. lidt flormelis
  • 1 - 2 spsk rosiner
  • 1 spsk hakket pomeranskal
  • 1 - 2 spsk rom
  • ca 50 g overtrækschokolade
  • smuttede, flækkede mandler
  • Kandiseret violer
  • fintstrimlet appelsinskal

Udblød rosiner og pomeranskal i rom et par timer. Ælt marcipanen evt. med lidt flormelis og rul den ud til en tyk, aflang firkant.Fordel rosinfyldet ned langs midten af marcipanen. Saml marcipanen om fyldet og læg rullen koldt. Smelt chokoladen og glaser marcipanbrødet. Pynt med mandler, kandireret violer og fintstrimlet appelsinskal.

Kilde: Birthes Madside – Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside