Birthe's Madside

 

Skinkesalat med druer
8 personer
  • 2 store appelsiner
  • 1 salathoved
  • ½ salatagurk
  • 1 grøn peber
  • 250 g grøne druer
  • 8 skiver skinke
  • 1½ dl fransk marinade eller anden olie-eddike marinade

Pil appelsinerne og fjern al den hvide hinde. Del dem i både. Skyl salaten og læg nogle enkelte store blade langs siden af skålen. Skræl salatagurken og rens peberfrugten, skær begge dele i småstykker. Del druerne og fjern kernerne. Hak halvdelen af skinken fint. Bland alle disse ingredienser og læg dem i salatskålen. Skær resten af skinken en gang over og rul skiverne op. Læg dem øverst. Marinaden serveres separat.

Kilde: Mine 100 bedste opskrifter fra jul til påske af Mona Giersing. Lademanns lommekogebøger

 

 

Birthe's Madside