Birthe's Madside

 

Små nøddestænger
Ca 45 stk

De sprøde stænger kan kommes i et pænt glas, i en festlig julepose eller en dåse.

  • 125 g hasselnødder
  • 125 g flormelis
  • 1 spsk mel
  • 1 mellemstort æg
  • Glasur:
  • 100 g flormelis
  • lidt kakao
  • vand eller æggehvide

Mal nødderne og bland dem med flormelis og mel. Kom ægget i og saml massen. Tril den til lillefingertykke stænger (gerne tykkere), 5 cm lange. Bag stængerne på en bageplade belagt med bagepapir ved 180 grader i 10 - 12 min. Lad dem svale lidt inden de tages af pladen. Rør glasuren sammen og kom den på småkagerne. Opbevar småkagerne på dåse til de skal foræres væk.

Kilde: Birthes Madside – Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside