Birthe's Madside

 

Svenske snegle
(ca. 60 stk.)
  • Dej:
  • 300 g mel
  • 200 g smør eller margarine
  • 70 g sukker
  • 1 æggeblomme
  • Masse:
  • 1 æggehvide
  • 90 g sukker
  • 65 g hakkede mandler

Dej: Smørret hakkes og blandes med melet. Sukker kommes i. Dejen æltes sammen med æggeblommen.

Masse: Mandlerne hakkes fint, og røres sammen med sukker og æggehvide.

  1. Dejen rulles ud.
  2. Massen smøres på.
  3. Den smurte dej rulles til en roulade.
  4. Rouladen stilles i køleskab ca. en time.
  5. Rouladen skæres i tynde skiver.
  6. Bages ved ca. 200 gr. i 10-12 minutter.

Kilde: Signe Hald

Indsendt af Lone Kirketerp Hald

 

 

Birthe's Madside