Birthe's Madside

 

Amerikansk farsbrød 3
  • 400 g hakket oksekød
  • ca. 1 tsk salt
  • 1 knsp peber
  • 3 spsk rasp
  • 1 æg
  • 2 spsk hakket persille
  • 3 spsk bouillon
  • 2 spsk finrevet løg
  • 1 lille finhakket peberfrugt
  • 1 knsp allehånde
  • ca ¼ timian
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 20 g smør/margarine
  • Tilbehør:
  • kartofler med krydderurter
  • salat

Tænd ovnen og indstil den på 175C. Ælt kødet med alle ingredienser, undtagen tomatpuré, smør og rasp. Smør en sandkageform, ca. 1 liter. Fyld farsen i formen. Bland tomatpuré og smeltet smør. Smør det over farsen. Drys rasp over. Sæt formen på ovnristen midt i ovnen ved 175C i ca. ¾ time. Hæld forsigtigt skyen fra, når farsbrødet er bagt. Vend forsigtigt brødet ud på en stor tallerken og vend det igen om på serveringsfadet, så overfladen kommer opad. Skæres for i skiver.

Farsbrødet kan varieres med andre findelte grønsgaer, f.eks. bladselleri, porre, hvidløg, tomater.

Kilde: GOD MAD let at lave

 

 

Birthe's Madside