Birthe's Madside

 

Baconbøffer med grønsagsmos
4 personer
  • 500 g hakket oksekød

  • 6 skiver bacon

  • salt

  • peber

  •  

  • Grønsagsmos:

  • 600 g kartofler

  • 250 g gulerødder

  • 250 g pastinak eller persillerod

  • 25 g smør

  • salt

  • peber

Form kødet til 6 aflange bøffer og vikl en skive bacon om hver bøf. Læg bøfferne på en varm pande med baconsammenføjningen nedad og drys med lidt salt og peber. Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side.

Grønsagsmos: Skræl grønsagerne og kog dem meget møre på ca. ½ time i usaltet vand. Hæld kogevandet fra, men gem 1½ dl i gryden. Pisk grønsagerne igennem med håndpisker og rør smørret i. Smag mosen til med salt og peber og server den til bøfferne.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside