Birthe's Madside

 

Beef Ragout
3-5 personer - Engelsk Okseragoût

Isabella Beeton: The book of Household mannagement (Bogen om at lede en husholdning). London 1861.

Tid: 2 timer.

Pris: Foruden kødet 4 pence.

Årstid: Hele året.

  • 1 kilo roastbeef
  • 6 løg
  • peber
  • salt
  • blandede krydderier
  • 2½ dl kogende vand
  • 3 spsk kødkraft
  • Tilbehør:
  • valnødder
  • agurker
  • kapers

Skær kødet i temmelig store stykker og put dem i gryden sammen med de skivede løg. Der krydres godt med salt og peber samt krydderiblandingen, og det kogende vand og kødkraften hældes over. Lad det hele simre i ca. 2 timer.

Serveres med syltede valnødder, agurker eller kapers opvarmet i skyen.

Kilde: GASTRONOMI, Til bords med historien af Henry Notaker
Jørgen Eyde

 

 

Birthe's Madside