Birthe's Madside

 

Benløse fugle
Hovedret, skært kød 4 personer
  • Okseklump
  • 100 g spæk
  • 100 g margarine
  • Salt, peber, kulør
  • Ribsgele
  • Vildt sauce:
  • 50 g margarine
  • 2 spsk mel
  • 1/4 l vand
  • 1/4 l mælk

De tynde kødskiver bankes ud. Rulles sammen med en tynd skive røget spæk, en tandstikker stikkes igennem kødrullen på langs. Brunes og steges i vildtsauce i ca 1 time.

Vildsauce: Margarinen brunes let melet tilsættes og bages igennem med mælk der er blandet op med vandet, lidt efter lidt og koger igennem før hver tilsætning af vædske. Tilsæt kulør, ribsgele, salt og peber.

Serveres med hvidekartofler og rødkål.

Kilde: Betty Hansen Næsby/Tarup Ungdomsskole 1978

Henrik Nielsen

 

 

Birthe's Madside