Birthe's Madside

 

Bøf Stroganoff 2
Main dish, Meats, Mikrobølge - Personer: 4
  • 25 g Smør eller margarine
  • 450 g Skært oksekød i strimler
  • 1 stort Løg, hakket
  • 2 spsk Paprika
  • 1 spsk Tomatpure
  • 1 spsk Dijon sennep
  • 175 g små champignon, halverede
  • 1 spsk Hvedemel
  • 1 1/4 dl Kraftig oksebouillon
  • 1 1/4 dl Rødvin
  • Salt & friskmalet peber
  • 3 spsk Syrnet fløde

Smelt fedtstogget i en stor gryde i 30-40 sek. på højste effekt. Tilsæt kød og løg og steg i 3 min. på højste effekt. Tilsæt paprika, tomatpure, sennep og champignon. Rør rund og kog i 3 min på højste effekt. Rør melet i og tilsæt lidt efter bouillon og vin. Bring det i kog i 2 min. på højste effekt. Rør rundt 2 gange. Smag til med krydderier. Kog under låg i 10 min. på middel effekt. Lad retten stå i 5 min. Rør syrnet flødei og hæld den i et opvarmet serveringsfad. Drys med hakket persille. Server med løse ris eller båndnudler drysset med friske krydderurter.

Kilde: Christian Phillip, 30 Jan 94

 

 

Birthe's Madside