Birthe's Madside

 

Bøf Stroganoff (Simpel)
4 personer
  • 1/8 dl vegetabilsk olie
  • 225 g friske snittede svampe
  • 1/3 dl mel
  • salt
  • 2½ dl syrnet fløde
  • 1 hver medium hakket løg
  • ½ kg oksemørbrad
  • ½ dl vand
  • 1/16 dl sennepspulver
  • peber
  • 5 dl friskkogt ris el. nudler

Skær oksekøddet i tynde strimer. (Hvis økonomien ikke tillader oksemørbrad kan f.eks. okseklump også bruges)

Brun kødet grundigt i en stor kasserolle. Tilsæt svampene og løget, og lad det tage farve. Tilsæt sennep, salt og peber, og det sammenrystede mel og vand. Rør godt og tilsæt fløden. Lad det stå ved svag varme ca 20 min, og server til ris eller nudler.

 

 

Birthe's Madside