Birthe's Madside

 

Bøf med bagt kartoffel og hvidløgssmør
  • 4 store bøffer af oksetyndsteg, -filet eller –mørbrad 800-900 g i alt
  • 25 g smør
  • 25 g olie
  • 4 store bagekartofler
  • 100 g smør
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 spsk hakket persille
  • lidt tabasco
  • salt
  • peber

Kartoflerne vaskes grundigt og bages i ovnen ved 200 grader i ca 1 time. Smør røres med presset hvidløg, hakket persille, tabasco, salt og peber. Form smørret i et stykke madpapir og læg det i køleskabet. Bøfferne brunes godt på en varm pande. Skru ned for varmen og steg bøfferne yderligere ca. 3 minutter på hver side. Servér bøfferne med bagte kartofler med hvidløgssmør og en skål grøn salat.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside