Birthe's Madside

 

Bøf med madagascarpeber
Oksekød, hovedretter 4 personer
  • 4 bøffer
  • 2 tsk madagascarpeber
  • 50 g smør
  • 2 dl vand
  • 100 g flødeost naturel i små terninger
  • Salt

Knus peberne og smør dem på begge sider af bøfferne. Drys med salt. Lad smøret gyldne i en pande og brun bøfferne på begge sider. Steg dem ved svag varme ca. 2 min på hver side, afhængig af bøffernes tykkelse. Tag dem op og hold dem varme. Kom vand og flødeost i panden, og lad det småkoge under omrøring til sovsen er jævn. Smag til med salt. Hæld sovsen over bøfferne ved serveringen. Pynt med ekstra madagascarpeber.

Tilbehør: Kartofler og grøn salat.

Kilde: Karoline Køkken 2

Henrik Holten 12/9 1995)

 

 

Birthe's Madside