Birthe's Madside

 

Bøf spaghetti
4 portioner
  • ½ kg Oksekød hakket
  • 2 stykker Franskbrød
  • 1 dl Mælk
  • 1 Æg
  • 3/4 ts Salt
  • Peber
  • ½ ts Basilikum
  • ½ l Tomatjuice
  • ½ ts Basilikum
  • ½ ts Oregano
  • Knust hvidløg
  • Salt & peber
  • 75 g Ost

Franskbrødet lægges i blød i mælken i 10 min. Resten af 1: røres sammen og formes til bøffer, som brunes på panden i 2-3 min. på hver side og lægges i et ildfast fad. Panden koges af med 2: og hældes over, til sidst drysses osten over og retten sættes i ovnen i 10 min. ved 250c. Serveres med spaghetti.

Kilde: Kim Spur, jan '95.

 

 

Birthe's Madside