Birthe's Madside

 

Chili con carne 2
6 - 8 personer
  • 500 g hakket oksekød
  • 3 - 4 peberfrugter
  • 1 - 2 tsk chilipeber
  • 2 ds flåede tomater
  • 3 - 4 løg
  • 50 g smør
  • salt
  • 3 - 4 ds baked beans

Hak løgene groft. Skær peberfrugterne i strimler. Svits løgene i smørret til de er klare. Tilsæt peberfrugterne og lad dem snurre med nogle minutter. Kom det hakkede kød i og lad det snurre med, til det falder helt fra hinanden. Rør hyppigt i det. Smag til med chilipeber og salt. Lad det hele småsnurre 15 - 20 minutter. Tilsæt de grofthakkede tomater og bønner. Varm retten igennem, smag den til og server gerne direkte fra gryden.

NB: Retten er fryseegnet.

Kilde: Jan Dahl

 

 

Birthe's Madside