Birthe's Madside

 

Chili con carne 5
  • 1 stort løg

  • 5 fed hvidløg

  • 6 spsk olie

  • 2 peberfrugter

  • 750 g oksekød

  • 2 tørrede chilipebre, en syltet eller frisk chili

  • 800 g flåede tomater

  • ½ tsk oregano

  • 500 g røde eller brune bønner

  • cayennepeber

  • salt

  • peber

  • evt. Tabascosauce (meget stærkt)

Steg løg og hvid løg i olien. Kød og peberfrugter kommes i og brunes. Chilien skæres i meget små stykker og tilsættes sammen med tomat og oregano, det koger i 20 min. Herefter tilsættes bønnerne og det koger yderligere 20 min. Der smages nu til med cayennepeber, salt, peber og evt. Tabascosauce.

Kilde: Annette Krogh-Hansen - Leif Jensen

 

 

Birthe's Madside