Birthe's Madside

 

Chili con carne 7

Her er mit forslag til "den rigtige Chili con carne". Det er meget vigtigt, at man anvender koriander & spidskommen, da det giver den helt rigtige smag.

  • 500 g oksekød

  • 2 løg

  • 2 fed hvidløg

  • olivenolie

  • 2 dåser flåede tomater

  • 1-2 tsk chilipasta

  • 1 tsk koriander

  • 1 tsk spidskommen

  • 2 kopper hvide bønner (evt. 1 ds. baked beans)

  • 5 stænger bladselleri

  • 2 stk grøn peber

  • salt og peber

Oksekød svitses i hed olie, løgene hakkes og svitses med sammen med hvidløgene. Flåede tomater, chilipasta & kryderier tilsættes og koger i 15 minutter. Bladselleri skæres i tynde skiver og grøn peber skæres i tern, og tilsættes sammen med bønnerne og koger i knap 5 min. Grønsagerne skal stadig være lidt sprøde. Smages til med salt og peber.

Serveres med grovflutes og masser af øl.

Kilde: Jesper Troelsen

 

 

Birthe's Madside