Birthe's Madside

 

Chili verde con carne fra mexico
Kødretter 4 personer
  • 1 kg magert oksekød
  • 7 grønne chilier
  • 1 spansk løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk smeltefedt
  • ½ l oksebouillon
  • 1 spsk hvedemel
  • 2 laurbærblade
  • ½ tsk pulveriseret kommen
  • ½ tsk oregano
  • Salt - friskkværnet peber
  • Kogte røde bønner
  • Ris

Kødet trimmes for fedt og skæres i tærn. Hvidløget svitses let, så kommes løget i og endelig brunes i kog og simrer en times tid. Så blandes krydderierne med melet og tilsættes. Koger indtil kødet begynder at trævle. Serveres med varme røde bønner og ris. Øl eller kraftig rødvin passer til.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 06-03-1996.

 

 

Birthe's Madside