Birthe's Madside

 

Cote de boeuf med karsesauce
Hovedret, oksekød 4 personer
  • 4 x Cote de boeuf
  • Salt og peber
  • 15 g smør eller margarine
  • 1 dl vand
  • 3 spsk cremefraiche
  • 1 fed presset hvidløg
  • 3 håndfulde klippet
  • Havekarse eller brøndkarse
  • Citronbåde
  • Cherrytomater
  • Tilbehør:
  • Kartofler, salat, flütes

Bøfferne krympes på tør pande, krydres med salt og peber og steger 1-2 min på hver side i fedtstoffet. Bøfferne tages af panden, vand og cremefraiche tilsættes og koger igennem. Salt, peber og hvidløg tilsættes sammen med det meste af karsen. Bøfferne lægges ned i saucen og varmes igennem på begge sider. Resten af karsen drysses over kødet.

Serveres med citronbåde og halverede cherrytomater.

Tilberedningstid: 15 min heraf arbejdstid: 15 min

Energi pr. pers: 2190 kilojoule (524 kcal)

Energifordeling: Protein 20% - 26 g kulhydrat 39% - 51 g fedt 40% - 23 g

 

 

Birthe's Madside