Birthe's Madside

 

Farserede auberginer
2 personer
  • 1 aubergine
  • 250 g hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse flåede tomater
  • salt, peber, sød chili og timian
  • olivenolie
  • 2 dl creme fraiche
  • revet ost
  • muskatnød

Auberginerne halveres og udhules. Steges med kødsiden nedad i på en pande med godt med olivenolie i cirka 10 min. Løget hakkes og svitses i en gryde. Oksefars,hvidløg og krydderier tilsættes og steges med. Tilsæt flåede tomater og lad retten simre cirka 10 min. Creme fraiche røres med revet ost, revet muskatnød, salt og peber. Auberginerne placeres i et ildfast fad med hullet opad. Kødfyldet puttes i auberginerne og creme fraiche blandingen hældes over. Gratiner evt. med lidt revet ost. Puttes i ovnen ved 200 grader i ca 15 min.

Serveres med tomatsalat og flutes.

Kilde: Marianne Dahl Christensen

 

 

Birthe's Madside