Birthe's Madside

 

Fyldte oksekødsruller
  • 600g skært oksekød i tynde skiver
  • 100g bacon i terninger
  • 1 gofthakket løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 3 spsk smør
  • 3 dl rødvin
  • ½ liter kraftig oksebouillon
  • 1 lille dåse koncentreret tomatpuré
  • 2 laurbærblade
  • mel
  • salt
  • peber

Arbejdtid: 45 minutter

Stegetid: Ca. 1 time

Fryse-egnet

Svits baconterninger sprøde i en tykbundet gryde. Kom det hakkede løg ig de snittedehvidløgsfed i og lad det snurre kort. Fordel det på kødet og rul sammen herom. Bind omkring med bomuldsgarn. Brun rullerne på alle sider i smør i en gryde. Dæmp varmen og hæld rødvinen i, lad det koge ind for god varme og tilsæt bouillon, tomatpuré og laurbærblade. Lad retten snurre under låg i ca 1 time, eller til kødet er mørt. Tag kødrullern op og fjern bomuldsgarnet. Tag laurbærbladene op, jævn sovsen og smag den til. Kogte kartofler serveres til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside