Birthe's Madside

 

Fyldte peberfrugter
4 personer
  • 4 store røde eller grønne peberfrugter

  •  

  • Fyld:

  • 400 g hakket

  • 1 hakket løg

  • låget fra peberfrugterne

  • 1 æg

  • 1 bundt hakket persille

  • ¾ dl bouillon eller vand

  • 1 spsk tomatchili

  • 1 tsk salt

  • ½ tsk timian

  • groft kværnet peber

  • 1 dåse hakkede tomater

  • ca. ½ dl bouillon

Skær et låg af peberfrugterne ved stilken og hak peberfrugtlåget fint. Fjern kerner og frøstol i peberfrugterne. Rør kødet til fars med løg, hakket peberfrugt, æg, persille. Bouillon, tomatchili, salt, peber og timian. Fordel fyldet i peberfrugterne og pres det lidt sammen. Kom tomater med væde og bouillon i en ikke for stor gryde og sæt peberfrugterne ned i tomatblandingen. Læg låg på gryden og lad peberfrugterne koge småt i ca. 35 minutter, til farsen er gennemkogt. Server peberfrugterne med tomatsaucen og kartoffelmos eller brød.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside