Birthe's Madside

 

GISOU
Kødretter - 1 person
  • 50 g ukogte ris
  • 150 g hakket oksekød, magert
  • 25 g hakket løg
  • 1 dl boullion
  • 100 g gulerødder, i skiver
  • 150 g hvidkål, fintsnittet
  • 50 g rød peberfrugt, fintsnittet
  • evt. 1 spsk. ketchup
  • Karry, chili eller paprika, salt, peber, alt efter smag og behag

Hvis det ikke er magert kød, kan det svitses eller grilles først, så fedtet smelter fra. Løgene koges klare i bouillonen. Tilsæt kød og krydderier og til sidst kommes gulerødder, hvidkål og peberfrugt i. Retten koger under låg i ca. 40-45 minutter eller til kålen er mør. Lige inden retten serveres kan man evt. røre 1 spsk. kechup i.

Gisou kan sagtens spises som det er (det er en stor portion), men ris, pasta eller flütes kan også bruges som tilbehør.

 

 

Birthe's Madside