Birthe's Madside

 

Gigantbøf
4 personer
  • 400 g hakket oksekød

  • 1 tsk sennepspulver

  • 2 spsk rasp

  • 1 dl mælk

  • ½ tsk salt

  • peber

  • 20 g smør til stegning

  •  

  • Pynt:

  • 1 peberfrugt

  • 2 tomater

  • 5-6 skiver mellemlageret ost

  • lidt lucernespirer

Rør det hakkede kød til fars med sennepspulver, rasp, mælk salt og peber. Brun smørret på en pande og kom farsen på. Klap den godt til med en paletkniv og lad den stege 3-4 minutter. Skær peberfrugten og tomater i skiver. Fordel peberfrugt, tomatskiver og osteskiver på bøffen. Steg den yderligere 5 minutter ved jævn varme under låg.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside