Birthe's Madside

 

Gratinerede karbonader
4 personer
  • ca. 800 g hakket oksekød
  • smør til stegning
  • salt
  • peber
  • ca. 4 tomater
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 skiver danbo eller lign. ost

Kødet formes til fire bøffer, der trykkes lidt flade. Bøfferne steges et par min i smør, krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad. Tomaterne skæres i skiver og fordeles over bøfferne. Løg og hvidløg hakkes og drysses over. Læg en skive ost på hver bøf. Fadet sættes øverst i en varm ovn, til osten er smeltet og taget lidt farve. Serveres med en skål salat og lune flutes.

OBS! Kan også servers med en bagt kartoffel til.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside