Birthe's Madside

 

Guiso
Portioner: 8
  • 1 kg Hakket oksekød
  • 2 Store løg
  • ½ Hvidkålshoved
  • 3/4 kg Gulerødder
  • Salt
  • Bouillon af ½ Bouillonterning
  • 2 dl Vand
  • 1 ½ dl Ris
  • 2 Tsk karry
  • 25 g Margarine
  • 6 Mellemstore kartofler
  • Pebber
  • Timian

Løg, kartofler, gulerødder og hvidkål skives eller snittes. Løg og oksekød brunes i margarine. Gulerøder, kartofler og hvidkål tilsættes, og når det er faldet noget sammen, tilsættes ris. Kogende vand og bouillon hældes over retten, og der tilsættes kryderier efter smag. Retten småsnurre under låg i Ca. ½ time. Guiso serveres med varnt flutes, øl og brændevin. retten smager i øvrigt bedst andendagen.

 

 

Birthe's Madside