Birthe's Madside

 

Gullash
4 portioner
  • 750 g okseklump eller inderlår

  • 2 skiver bacon

  • 50 g margarine

  • 2 løg

  • 1 tsk paprika

  • 2 gulerødder

  • 2 spsk hvedemel

  • ½ liter suppe

  • ½ dl tomatpúre

  • evt. salt

  • kulør

Skært, mørt oksekød skæres i store terninger. Baconskiverne klippes i strimler, der ristes gyldne i margarinen. Løgringe ristes med. Gryden tages fra varmen. Paprika røres i. Gryden varmes igen, hvorpå først kødterninger og derpå gulerodsterninger brunes gyldne. Melet drysses over og bages sammen med fedtstoffet. Suppen spædes i. Tomatpúre, salt og kulør tilsættes efter smag.

Stegetid: 1 time.

Servering: Velpisket kartoffelmos serveres til. Den kan drysses med persille, paprika eller hakket peberfrugt.

Kilde: Tørsleffs Husmoder Service - Den røde kogebog - Frank Larsen

 

 

Birthe's Madside