Birthe's Madside

 

Hakkebøf med avocadomos
Hakket kød, oksekød 4 personer
  • 500 g hakket oksekød
  • Salt, peber
  • 20 g margarine
  • Avocadomos:
  • 1 moden avocado
  • 1/4 tsk salt
  • 1 tsk reven løg
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk tørret grøn peber
  • Tilbehør:
  • Kartofler og grøn salat elller tomatsalat

Bøfferne formes og steges som hakkebøffer. Avocadoen flækkes, stenen tages ud, og skallen flåes af. Avocadokødet moses med en gaffel og røres med salt, løg og citronsaft. Peberen knuses i en morter eller mellem to skeer og røres i. 1 skefuld avocadomos lægges ovenpå hver hakkebøf.

Kilde: Hakket kød fra Brugsen

Martin Koch Villefrance, 19/3-96.

 

 

Birthe's Madside