Birthe's Madside

 

Hakkedrenge med rødvins sauce
Oksekød 4 personer
  • 500 g magert hakket oksekød
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • Frisk kværnet peber
  • 2 dl rødvin
  • ½ tsk tørret rosmarin
  • ½ l karoline's sauce naturel
  • ½ tsk groft salt
  • Frisk kværnet peber

Form 4 hakkebøffer og steg dem i gyldent smør på en pande. Drys dem med salt og peber. Tag dem og hold dem varme. Kog panden af med rødvin og rosmarin. Tilsæt sauce naturel og bring saucen i kog. Kog den ved svag varme og under imrøring i ca. 8 min Smag saucen til med salt og peber.

Er man til det lidt dyrere: kan man istedet for hakket oksekød anvende, bøffer af oksemørbrad eller filet.

God fornøjelse... Håber det smager..

 

 

Birthe's Madside