Birthe's Madside

 

Hjemmegjort shawarma m/ pitabrød
1 portion
  • 50-75 g skært okse- og/eller Lammekød pr. næse/pita
  • Citronsaft og lidt salt
  • Olie til stegning
  • Garam masala
  • Pitabrød
  • Dressing:
  • Yoghurt naturel, rørt op med lidt tahin (sesampasta)
  • Grøntsager:
  • Tomater i skiver
  • Bønnespirer
  • Salat i strimler

Kødet skæres i tynde strimler, drysses med 1 tsk. garam masala pr. næse, citron og lidt salt, trækker et par timer i en plasticboks eller skål. Pitaerne lunes på en pande. Kødes steges på samme pande i lidt olie. Flæk brødene, kom grøntsagerne i. Fordel kødet og hæld en skefuld dressing i hver. Det skal være lidt stærkt - det luner.

Kilde: Plum & Simonsen, "Barnemad - spisebog for voksne".

 

 

Birthe's Madside