Birthe's Madside

 

Indianergryde
4 personer
  • 1 stort løg
  • 15 g margarine
  • 300 g hakket oksekød
  • 1 ds flåede tomater (hakkede)
  • 1 dl vand
  • ½ tsk basilikum
  • ½ tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 4 hotdog pølser
  • 240 g ris
  • 4 ananasringe

Løg skæres i tern og svitses i en gryde i margarine. Kødet tilsættes og svitses med. Tomater, vand og krydderier tilsættes og saucen småkoger under låg, ca. 15 min. Pølserne skæres i mindre stykker og tilsættes. Ris koges som anvist på pakke. Ananas skæres i mindre stykker og blandes med risene.

Servering: Man kan evt. anrette risen i en ring på et stort fad og fordele kødsaucen i midten.

Kilde: Reklame fra Superbrugsen

Peter Duch Kristensen

 

 

Birthe's Madside