Birthe's Madside

 

Italiensk oksefilet med marinerede ris
2 personer
  • 8-10 tyndtafskårne oksefiletskiver
  • fransk sennep
  • citronpeber
  • salt
  • 1 dl revet mild ost
  • 2-3 spsk olie
  • saften af ½ citron
  • Marinerede ris:
  • 2 dl ris
  • 4 dl vand
  • majs u. væde
  • grøn/gul/rød peber
  • Marinade:
  • 5 spsk olie
  • 3 spsk vineddike
  • salt, peber
  • sennep
  • 2 spsk vand
  • evt. lidt knust hvidløg

Tallerkner, der kan tåle ovnvarmen, pensles med et godt lag sennep. Herpå lægges de tynde skiver oksefilet, salt, peber drysses på, osten fordeles over. Sættes højt i ovnen ved 240C i 3 minutter. Serveres med olie og citronsaft, der "kringles" over. Til salaten koges risen. Den blandes med grønsagerne, og marinaden hældes over.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin

 

 

Birthe's Madside