Birthe's Madside

 

Kinagryde
  • 600 g oksekød i tern
  • 1 bakke bønnespirer
  • 3 - 400 g cocktailpølser
  • 200 g champignoner
  • 1 løg
  • smør
  • 1 ds flåede tomater
  • soja sauce
  • salt
  • peber
  • Tilbehør:
  • rosiner
  • hårdkogt hakket æg
  • saltede jordnødder
  • syltet agurk i tern
  • fintstrimlet grøn salat

Kødet svitses i lidt fedtstof, løget hakkes og tilsættes. ¼ l vand tilsættes og det hele koger ca 45 min. Champignonerne renses og hakkes eller deles i kvarte, svitses på en pande, bønnespirer og cocktailpølser tilsættes. Det hele blandes i kødgryden. Retten koger lidt ind og kan evt. jævnes. Der smages til med soja-sauce, og / eller salt og peber.

Servering: Retten serveres med løse ris og groftbrød (flutes).

Kilde: Jan Dahl

 

 

Birthe's Madside