Birthe's Madside

 

Kinesergryde
Oksekød, Hovedret - Personer: 4
  • 300 g Oksefars
  • 30 g Margarine
  • 1 ds Tomatpure
  • 3 Små groftrevne Gulerødder
  • 4 Groftrevne Kartofler
  • 1 Groftrevent løg
  • ½ dl Ris
  • 3 dl Vand
  • 1 dl Kaffefløde
  • Sellerisalt
  • Peber
  • Paprika

Brun kødet hurtigt i en gryde, pas på det ikke klumper. Kom tomatpureen udrørt i de 3 dl vand ved kødet. Kom de revne grøntsager i, og lad det koge op, kom risene i. Kom kryderier ved, ikke for meget man smager til inden servering. Lad retten småsnurre i ca 30 min. kom fløden i , og lad det få et lille opkog, smag retten til, til den er tilpas kryderet.Serveres med flutes.

Kilde: Henrik Nielsen, 11 Jul 93

 

 

Birthe's Madside