Birthe's Madside

 

Kødpie med Harlekin-mos
Hovedret, Oksekød, Kartoffel, Grønsager - Personer: 3
  • 450 g Hakket oksekød
  • 1 Stort pillet og hakket løg
  • Smør/olie til stegning
  • 1 spsk kinesisk soya
  • 1 ds Flåede tomater
  • 2/3 Kviste timian/eller 1-2 tsk
  • 650 g Kartofler kogt til mos
  • 3/4 Gulerødder
  • Salt og peber

Brun der hakkede kød sammen med løget till det skifter farve. Tilsæt soya flåede tomater og timian og lad det småstege 10-12 min Mos de kogte kartofler og rør en klat smør i og smag til med salt & peber. Riv gulerødderne groft og rør det i mosen. Hæld kødet i et ovnfad, fordel kartoffelmosen over, sæt fadet i ovnen på risten, ved 200 grader til retten er gennemvarm og mosen gylden (ca 15-20 min.)

Kilde: Flemming Römer, 27 Sep 93

 

 

Birthe's Madside