Birthe's Madside

 

Linsebøffer

Arbejdstid: 15 minutter

Koge-og stegetid, i alt: 25 minutter

  • ½ kg hakket oksekød
  • 150 g røde linser
  • 1 mellemstort løg
  • salt
  • peber
  • fedtstof til stegning
  • høvlet peberrod og persille

Skyl linserne under koldt vand og kog dem i 15 minutter i vand, der lige dækker (Linserne skal ikke lægges i blød). Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe godt af og svale. Bland dem i det hakkede kød sammen med hakket løg. Form farsen til bøffer, som krydres med salt og peber. Steg dem på begge sider, til bøfferne er gennemstegte. Kog evt. panden af med lidt bouillon og jævn til sovs. Anret bøfferne med høvlet peberrod og hakket persille. Kogte kartofler eller blot lidt groft brød kan servres til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside