Birthe's Madside

 

Majsgryde
4 personer
  • 2 løg
  • 2 spsk olie
  • 500 g hakket oksekød
  • 250 g champignon
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1 dl vand
  • ½ dåse flåede tomater
  • 1 dåse majs (265 g) eller 1 pose frosne majs (300 g)
  1. Løgene renses og hakkes fint.
  2. Champignon renses og skæres i halve.
  3. Løgene svitses i olien.
  4. Kødet tilsættes og svitses med indtil det har skiftet farve.
  5. Champignon tilsættes, og det hele småsteger ca. 5 minutter før krydderier og vand tilsættes.
  6. Tomaterne skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med majsene.
  7. Retten småkoger nu 10 minutter.
  8. Retten smages til.

Serveres med groft brød og evt. salat.

Kilde: Brian Rechnagel Sørensen

 

 

Birthe's Madside