Birthe's Madside

 

Majspandekager med kødfyld
Oksekød - Personer: 4
  • 75 g Hvedemel
  • 75 g Majsmel
  • 3 dl Mælk
  • 3 Æg
  • ½ ts Salt
  • 2 Løg, finthakkede
  • 20 g Margarine
  • 300 g Hakket oksekød
  • Peber
  • 1 dl Tomatpuré
  • ½ ts Chili eller cayennepeber
  • 35 g Margarine

Pandekager: Rør mel og mæl sammen. Rør salt og æg i. Smelt margarinen og rør det i dejen. Bag pandekager af dejen, de skal bages, så de er lyse på begge sider.

Fyld: Svits løgene i margarinen i en gryde. Smid oksekødet i og svits et par min. Tilsæt tomatpuré og krydderier og lad det småkoge i 10 min. Smør et ovnfast fad. Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i fadet med sammenføjningen nedad. Smør dem lidt på oversiden.

Bages i ovenen i 10-15 min. ved 225°

Kilde: Anne Lindholt, 29 Aug 93

 

 

Birthe's Madside