Birthe's Madside

 

Niko-Jaga
4 personer
  • 400 g skært oksekød; inderlår, filet eller endnu bedre højreb
  • 1 porre
  • 3 store løg
  • 8 shitake svampe
  • 1 tofu-blok
  • 4 store kartofler
  • 3 spsk sukker
  • 2 dl soya
  • 6 dl fiskebouillon
  1. Skær løgene i kvarte. Skær porren i små stykker på ca. 2 cm. Skær tofuen i tern på ca. 2x2 cm. Skær oksekødet i tynde skiver. Skær kartoflerne i 2x2 cm. tern.
  2. Kog kartoflerne møre for sig i letsaltet vand.
  3. Kog løg, kød og svampe i 20 minutter i bouillon tilsat soya og sukker. Tilsæt tofu og kartoffelstykkerne. Lad det simre i 5 minutter. Tilsæt porrestykkerne og kog yderligere ca. 5 minutter til de er møre.

Servering: Ris og sake gives til.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside