Birthe's Madside

 

Oksefrikadeller med flødekartofler
4 personer
  • ca. 500 g hakket oksekød
  • salt
  • peber
  • 60 g mel
  • 2 æg
  • 1 løg
  • ½ tsk timian
  • 3 - 4 dl mælk
  • smør til stegning
  • Flødekartofler:
  • 1/4 l fløde
  • 800 g kartofler
  • lidt hvidløgssalt
  • lidt grønt

Kødet blandes med æg, mel, salt, peber, hakket løg og timian. Røres godt sammen og spædes med mælken. Lad farsen hvile 1 time. Form frikadellerne med en ske og steg dem i smør på panden.

Flødekartofler: Kartoflerne skrælles, skæres i små stykker og kommes i en gryde. Tilsæt fløden og lad dem koge langsomt under låg, til de er møre. Smag til med hvidløgssalt og drys med hakket grønt.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside