Birthe's Madside

 

Oksegryde med timian

  • 50 g bacon i terninger

  • 1 spsk solsikkeolie

  • 350 g skært oksekød i strimler

  • 3 gourgetter á ca. 300 g

  • 2 løg

  • 70 g koncentreret tomatpuré

  • 1 kvist frisk timian

  • salt

  • peber

  • 1 liter vand

Skær gourgetterne i skiver og løgene i både. Rist baconterningerne gyldne i olie og tag dem op med en hulske. Brun kødstrimlerne i det sammen fedtstof lidt af gangen. Krydr med salt og peber. Tilsæt tomatpureen og smuldr timianbladene over. Vend gourgetterne og løgene imellem og lad det riste med nogle minutter, inden vandet hældes over. Læg låg på og lad retten simre i 1 time. Smag til med salt og peber og server med kartoffelmos til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside