Birthe's Madside

 

Oksekød i fad
Hovedretter 5 personer
  • 600 g hakket oksekød
  • 50 g smør
  • 1 tsk delikatessepaprika
  • 1 løg (mellemstort)
  • 1 dl tomatketchup
  • Salt og peber
  • Kartoffelmos af ca. 1 kg

Tilbered kartoffelmos (brug opskrift herom). Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde og tilsæt paprika. Lad paprikaen bruse af. Svits løs og kød i smørret og tilsæt tomatketchup, salt og peber. Lad kødsovsen småsnurre under låg i ca. 10 min smag til med salt og peber. Hæld sovsen i et dybt, smurt ovnfast fad og læg kartoffelmos på som låg. Bag retten midt i ovnen i ca. 25 min ved 200°

Kilde: Karoline Køkken

Henrik Holten 9/9 1995)

 

 

Birthe's Madside